Det er kjempelett å starte en nettbutikk!

Gratis i 30 dager. Selg direkte fra første dagen!

Abicart skaper muligheten for alle mennesker til å oppnå sin drøm.

Det skal være veldig enkelt å selge på nettet og raskt få tilgang til et globalt marked. Vårt oppdrag er å gi alle muligheten til å starte og drive en nettbutikk! Abicart startet som Textalk Webshop allerede i 1998, og vi har nå en solid erfaring innen e-handel – med mer enn 3800 fornøyde kunder. Med ny teknologi forenkler vi hva du vil oppnå for at nettbutikken skal utvikles og vokse.

Flest antall kunder!

Siden 1998 har tusenvis av kunder i Norden valgt oss som deres e-handelsleverandør. Vi har drevet med digital virksomheter i flere tiår. Et bredt utvalg av maler gjør det enkelt å raskt å starte en stilig og selgende nettbutikk.

Fantastisk support!

Vi hjelper deg med alt innen e-handel og webb på et språk du forstår. Spørsmålene dine, store og små er vår viktigste jobb. Mail, ring eller chat med oss!


Verdi for pengene!

Hos oss får du en komplett e-handelsløsning for noen hundrelapper i måneden. Du kan til og med starte helt gratis. Vi løser også supre avtaler for deg med våre partnere.

Tilpassede funksjoner

Abicart støtter deg fra start til solid vekst. Det finnes nettbutikker hos oss som akkurat har startet en nettbutikk, og de som selger for mer enn 100 millioner i året. Siden hvert enkelt bedrifts behov er forskjellige, så finnes det tjenester, verktøy og tilpassbare temaer for din unike nettbutikk.

Se funksjoner

Priser og planer

Det er virkelig billig å starte en nettbutikk med Abicart! Prøv det gratis og selg med en gang! Vi har noen forskjellige pakker å velge mellom for din virksomhet. Trenger du hjelp til å velge riktig plan? Ta kontakt med vår support, alltid tilgjengelig for deg!

Les mer om Abicart priser og pakker

Populær

One

fra

100 kr

per måned

  • En komplett nettbutikk med alt du trenger for å komme i gang enkelt og selge.
Poly

fra

600 kr

per måned

  • En komplett nettbutikk med alt du trenger for å utvikle og utvide virksomheten din.

Følg oss!

Følg oss på sosiale medier og få et inblikk i vår e-handelshverdag!

Kunder hos Abicart

Vårt hovedfokus er kundetilfredshet. Vi gir støtte og veiledning i hvert steg i prosessen. Vi er en gjeng med e-handelsentusiaster som gir kundene våre en fantastisk kundereise med Abicart.