Emma och Malena

Emma och Malena ble startet i 2004 av vennene Emma Landström og Malena Ostwald da de ble gitt muligheten til å ta over en fikserhytte i Käringön i Bohuslän. Dette var starten for deres eget varemerke Emma och Malena. Den sjøsprøytede designerduoen har i ettertid produsert og designet klær inspirert av bøljan blå. Ambisjonen er å lage tidløse klær for barn, herrer og kvinner med klassiske snitt og ofte med et marint preg. Inspirasjon blir tatt fra fiskersamfunnet på Sveriges vestkyst og fra femtitallets velkledde æra med solide stoffer og modeller. Kolleksjonene vokser jevnt for hver sesong, og plaggene produseres omhyggelig i nøye utvalgte fabrikker i Sverige og Portugal. Kvalitet og bærekraft er alltid i fokus.

Emma och Malena blir nå solgt av rundt 60 forhandlere rundt om i verden.

Emma och Malena driver også fire av sine egne butikker i Vallgatan 4 i Gøteborg og på øya Käringön i øygruppen Bohuslän. En av to butikker på Käringön minner om en fiskerhytte fra tidlig 1900-tall. I den andre butikken i Käringön, Lilla em (Emma og Malenas barnebutikk), finner du den originale innredningen fra en handelsbod fra midten av 1800-tallet. Du kan også shoppe fra store deler av sortimentet på nett, på www.emmamalena.com.

For å skape den perfekte følselsen, blir nøye utvalgte varemerker for klær og tilbehør fra Sverige og de nordiske landene håndplukket for både kvinner og herrer. Her er klærne og tingene som virkelig kan brukes og verdsettes i mange forskjellige sammenhenger.

Vil du også starte en nettbutikk?

Start en nettbutikk og kom i gang med å selge i dag! Se priser.

Start en nettbutikk