Fornøyd betaling med Ecster

Flere gjentakende kunder og høyere gjennomsnittskjøp

Ecster Pay er e-handelens kasserer som sikter høyere en det individuelle kjøpet. Med Ecster Pay får du en avtale, en integrasjon og full shoppingopplevelse. Kassereren er bygget for å levere flere gjentakende kunder og høyere gjennomsnittskjøp. Valg og full dekning gjennom hele kjøpsopplevelsen er en del av hemmeligheten.

Betalingsmetoder kundene vil ha.

Alle stegene i Ecster Pay er gjennomsiktige og kunden kan sammenligne og bytte betaling når som helst gjennom kjøpet. Selvfølgelig er alle betalingsalternativene som kundene krever mest inkludert. Kunden kan også velge hvor gjenstanden skal sendes - uavhengig av betalingsmetoden.

Blander seg inn og tilpasser seg.

Hos Ecster Pay er det dine og kundens ønsker som gjelder. Derfor er Ecster Pay like bra på alle skjermer og er designet for å bli oppfattet som en naturlig del av nettbutikken din. Kunden forblir på nettsiden din gjennom hele kjøpet, og gir deg muligheten til personlige tilbud, rabatter og ytterligere salg.

Full støtte til BankID

BandID er ikke bare en sikker måte for identifikasjon. Det åpner også for muligheten for forenkling for kunden. Med forhåndsutfylte personlige data og muligheten for å lagre kortdetaljer for ett eller flere kort for det neste innkjøpet - uten å gå på kompromiss med sikkerheten.

Bestill Ecster Pay

Har du noen spørsmål? Ring oss eller send en e-post, så hjelper vi deg.

affarsstod@ecster.se
08 - 701 79 10 (ukedager 8-20 og helger 10-18)

Vil du også ha en nettbutikk?

Abicart er helt gratis i hele prøveperioden. Du betaler først når du er klar til å lansere din nettbutikk. Og det er billig i tillegg.

Start en nettbutikk