Superenkelt regnskap

Regnskap er enklere enn du tror.
Med Fiken klarer du det selv!

Et språk du forstår

Har du en liten bedrift? Da må regnskapet holdes enkelt. I Fiken finner du ikke kredit og debet, men kjøp og salg. Det er nemlig dét det er for de fleste av oss.

Løsninger som faktisk forenkler

Ta bilde av kvitteringene dine, så tolker Fiken de for deg. Vi henter også kontoutskriften fra banken din, og kommer med forslag til regnskapsføring. Så slipper du!

Hjelp med frister og Altinn

Fiken hjelper deg å levere det som trengs i tide. Vi lager selvangivelsen med et tastetrykk. Og skulle du glemme fristen, gir vi deg en påminnelse.

Hjelpen er aldri langt unna

Ingen systemer - heller ikke Fiken - løser alt for alle. Vi vet hvor frustrerende det kan være å stå fast. Hos oss får du lynraskt svar på det du faktisk lurer på, fra engasjerte mennesker som brenner for at du skal få det til!

Nyfiken?

På tre år har mer enn 20 000 valgt Fiken - vi håper du også vil bli en av oss! Vi hjelper deg i gang med det vi selv mener er markedets beste support. Du er selvsagt invitert til gratis webinar/kurs.

Du kan prøve Fiken helt fritt i 30 dager. Vi har hverken bindingstid eller liten skrift. Bare et godt produkt. Etter det koster det 149/mnd for de aller fleste.

Integrasjon mellom Fiken & Abicart? Kontakt vår kundeservice for å bestille tilkoblingen.

Kontakt vår kundstøtte for å bestille en tilkobling

Vil du også starte en nettbutikk?

Start en nettbutikk og kom i gang med å selge i dag! Se priser.

Start en nettbutikk