Partnere

Klarna

En rask, praktisk og enkel helhetsløsning

Klarna Checkout er Nordens mest brukte kasseløsning og inneholder alt du trenger for å tilby kundene dine den mest fleksible handleopplevelsen. Den oppfyller kundenes forventninger om personlig respons sammen med raske, enkle betalinger – uansett hvor og når de handler. Klarna tar også all kreditt- og svindelrisiko for deg som forhandler, slik at du alltid får betalt, mens kundene dine er dekket av Klarnas kjøpsbeskyttelse. Klarna er inkludert når du starter en nettbutikk hos Abicart.

Klarna er inkludert uten ekstra kostnader
En suveren avtale for Abicarts kunder: Ingen startkostnad, månedskostnad eller bindingstid. Ingen faste gebyrer eller bindingstider. Du betaler kun et transaksjonsgebyr når det gjøres et kjøp i nettbutikken din.
Kostnad per bestilling med prisplan Go: 2,79 % + 3,50 kr
Kostnad per bestilling med prisplan Plus: 2,59 % + 3,50 kr
Kostnad per bestilling med prisplan Pro: 2,29 % + 3,50 kr

Øk salget ditt
I kassen trenger kundene dine bare å oppgi informasjon som de kan utenat, og de kan handle med den betalingsmåten de foretrekker. Denne enkelheten betyr at flere av kundene dine kommer til å gjennomføre kjøpet sitt når de kommer til kassen. Og komme tilbake for mer.

Klarna Global
Klarna Global er en funksjon som er inkludert i Klarna Checkout som gjør det mulig for deg som forhandler å plassere ordrer i hele 170 markeder, med 9 forskjellige valutaer. Klarna Global er tilpasset for å kunne håndtere lokale transaksjoner og lovgivning over hele verden.

Kontakt
Les mer om Klarna Checkout

Start nettbutikk og selg med Klarna