Partners

Nettbasert lagerstyring med Ongoing Warehouse

Frister det å fokusere på kjernevirksomheten og outsource lagerstyringen til en tredjeparts logistikkleverandør? Integrasjonen mellom Ongoing Warehouse og Abicart gjør dette mulig. Ongoing Warehouse er eksperter på logistikk og sammen med Abicart tar vi logistikkjeden til nye høyder. Med et bredt spekter av funksjonalitet er mulighetene mange for nettbutikker som ønsker å gjøre logistikkjeden smartere og sømløs.

Start nettbutikk med Ongoing

Smarte funksjoner
Ongoing WMS hjelper deg med å automatisere og plukke produkter raskere med bedre sikkerhet. Tjenesten muliggjør sporing av serienummer, batch og “best før dato”. Det skybaserte lagerstyringsverktøyet gir deg fleksiblitet. Få tilgang til varelageret ditt på nett fra pc, nettbrett og mobil – når som helst, hvor som helst. Manuelle prosesser for å håndtere produktkatalog og ordrebehandling reduseres, da informasjonen automatisk synkroniseres mellom systemene.

Ferdige integrasjoner
Ongoing WMS har en komplett integrasjon med Abicart, noe som betyr at du kan komme i gang raskt og enkelt. Integrasjonen inkluderer overføring av produkter og bestillinger til Ongoing WMS og tilbakerapportering av sporingsnummer og lagersaldo til Abicart. Ongoing WMS har selvfølgelig integrasjoner til markedets beste transportsystemer som Unifaun og Consignor.

Raskt og enkelt
Ongoing WMS er lett å lære og enkelt å bruke. Ongoings hjemmeside inneholder videoer og guider som lar deg raskt bli kjent med hvordan tjenesten fungerer. Som kunde hos Ongoing WMS vil du bli tildelt en systemutvikler som vil hjelpe deg i gang og tilpasse tjenesten etter dine behov.

Kontakt
Besøk Ongoing Warehouse