Nettbasert lagringssystem (WMS-System)

Som e-handler er det veldig viktig at informasjon mellom nettbutikk og lager synkroniseres kontinuerlig med hensyn til lagerbalanse og ordreinformasjon. Ongoing Warehouse AB er et IT-selskap spesialisert i et nettbasert WMS (lagringssystem) og tredjepartslogistikk.

Økt salg

Nettbaserte systemer øker salget og utvikler eksisterende kundeforhold. Det at systemet er helt nettbasert, betyr at til og med våre “kunders kunder”, dvs. selgerne, kan bruke systemet til å legge inn bestillinger, se varebeholdning, statistikk, oppdatere kunderegisteret, etc.

kostnadseffektiv

Hvorfor gjøre lange og dyre anskaffelser, og deretter gjøre en lang og kostbar distribusjon? Vi gjør det enkelt for nye kunder. Vi belaster en månedlig avgift per bruker. Dette inkluderer bruksrett, nye versjoner og drift. Begynn for eksempel med å bruke systemet vårt for en kunde eller feed. Bli kjent med systemet og start i liten skala – øk deretter antall brukere med den hastigheten du ønsker.

Raskt og enkelt

For at systemet skal brukes effektivt, må ansatte og andre brukere synes det er enkelt å lære og enkelt å bruke, enten de skanner, bruker truckcomputere, vanlige PC-er eller smarttelefoner. Systemet vårt kan læres raskt av nye lagerarbeidere så vel som administrativt ansatte eller ansatte hos våre kunders kunder. At det er intuitivt og nettbasert er en stor fordel.