Last opp produktene dine på Prisjakt.no

Prisjakt er en av Norges største pris- og produktsammenligningstjenester

Hver uke hjelper Prisjakt nesten én million unike besøkere (ifølge KIA-indeksen) med å finne riktig produkt fra riktig butikk til riktig pris. Mange av Prisjakts besøkere leter aktivt etter produkter. Størsteparten er bevisste forbrukere som ikke sjelden blir konsultert av slekt og venner før et kjøp. Nettverket til Prisjakt inkluderer også forumet deres, Minhembio.com, ett av Sveriges største møtesteder for hjemmekino- og Hi-Fi-interesserte, og teknikk-nettstedet Prisjakt Pryl.

Vad kostar det?

Oppføringer på Prisjakt er gratis. Ambisjonen til Prisjakt er å ha oppført alle svenske butikker med et sortiment som er inkludert i deres produktkategorier. For butikker som ønsker å benytte seg av Prisjakt, tilbyr de profilering som en ekstra salgs- og markedsføringskanal.

Hvis du vil integrere nettbutikken din og vise produktene dine på Prisjakt, vil den gratis lenken være inkludert i BASE- og PLUSS-versjonen. For å vise produktene dine på Prisjakt må du ha en aktiv Prisjakt-konto, og så aktiverer du en prisfil i nettbutikken din, som deretter hentes inn av Prisjakt med jevne mellomrom.

Årets nätbutik

Årets nätbutik logotyp Årets Nettbutikk innen sko, klær og tilbehør Årets Nettbutikk innen leker og barneartikler Årets Nettbutikk innen møbler og innredning

Prisjakt kårer også Årets Nettbutikk hvert år, hvor Prisjakts brukere kan stemme på den beste nettbutikken innen forskjellige kategorier. Den butikken som til sammen får fleste stemmer, vinner Årets Nettbutikk (alle kategorier). Dersom alt annet går feil, kan man håpe på å få en av disse attraktive prisene.

Vil du også starte en nettbutikk?

Start en nettbutikk og kom i gang med å selge i dag! Se priser.

Start en nettbutikk